Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.soippo.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/535
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗ. Парфенюк, Z. Parfenyuk-
dc.contributor.authorВ. Успенська, V. Uspens’ka-
dc.contributor.authorІ. Семенюк, I. Semenyuk-
dc.contributor.authorТ. Бережна, T. Berezhna-
dc.contributor.authorІ. Скорбун, I. Skorbun-
dc.date.accessioned2024-06-05T08:35:57Z-
dc.date.available2024-06-05T08:35:57Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОрганізація здорового харчування та формування його культури в закладі освіти: програма підвищення кваліфікації керівників (директорів) закладів загальної середньої освіти / З. Парфенюк, В. Успенська, І. Семенюк, Т. Бережна, І. Скорбун. Київ : МОН України, ДНУ «ІМЗО», 2023. 15 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ir.soippo.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/535-
dc.description.abstractПрограма підвищення кваліфікації керівників (директорів) закладів загальної середньої освіти зорієнтована на розвиток та удосконалення професійних компетентностей керівників закладів загальної середньої освіти. Спрямована на здійснення освітньої та управлінської діяльності з проблеми розбудови системи здорового харчування, формування культури харчування та правильних харчових звичок в учасників освітнього процесу. The training program for managers (directors) of public secondary education institutions is focused on developing and improving the professional competencies of managers of general secondary education institutions. It is aimed at carrying out educational and managerial activities on the problem of building a healthy food system, forming a culture of nutrition and correct eating habits in participants of the educational process.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКиїв : МОН України, ДНУ «ІМЗО»uk_UK
dc.subjectзаклади освітиuk_UK
dc.subjecteducational institutionsuk_UK
dc.subject-uk_UK
dc.subjectхарчуванняuk_UK
dc.subjectnutritionuk_UK
dc.subject-uk_UK
dc.subjectхарчоблокuk_UK
dc.subjectkitchenuk_UK
dc.subject-uk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.subjectHazard Analysis and Critical Control Pointuk_UK
dc.subject-uk_UK
dc.titleОрганізація здорового харчування та формування його культури в закладі освітиuk_UK
dc.title.alternativeEstablishment of a healthy nutrition and wellness culture within an educational institutionuk_UK
dc.typeSoftwareuk_UK
Appears in Collections:Кафедра теорії і методики змісту освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Програма Харчування.pdf698.79 kBAdobe PDFDownload


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.