Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.soippo.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/535
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗ. Парфенюк, Z. Parfenyuk-
dc.contributor.authorВ. Успенська, V. Uspens’ka-
dc.contributor.authorІ. Семенюк, I. Semenyuk-
dc.contributor.authorТ. Бережна, T. Berezhna-
dc.contributor.authorІ. Скорбун, I. Skorbun-
dc.date.accessioned2024-06-05T08:35:57Z-
dc.date.available2024-06-05T08:35:57Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОрганізація здорового харчування та формування його культури в закладі освіти: програма підвищення кваліфікації керівників (директорів) закладів загальної середньої освіти / З. Парфенюк, В. Успенська, І. Семенюк, Т. Бережна, І. Скорбун. Київ : МОН України, ДНУ «ІМЗО», 2023. 15 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ir.soippo.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/535-
dc.description.abstractПрограма підвищення кваліфікації керівників (директорів) закладів загальної середньої освіти зорієнтована на розвиток та удосконалення професійних компетентностей керівників закладів загальної середньої освіти. Спрямована на здійснення освітньої та управлінської діяльності з проблеми розбудови системи здорового харчування, формування культури харчування та правильних харчових звичок в учасників освітнього процесу. The training program for managers (directors) of public secondary education institutions is focused on developing and improving the professional competencies of managers of general secondary education institutions. It is aimed at carrying out educational and managerial activities on the problem of building a healthy food system, forming a culture of nutrition and correct eating habits in participants of the educational process.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКиїв : МОН України, ДНУ «ІМЗО»uk_UK
dc.subjectзаклади освітиuk_UK
dc.subjecteducational institutionsuk_UK
dc.subject-uk_UK
dc.subjectхарчуванняuk_UK
dc.subjectnutritionuk_UK
dc.subject-uk_UK
dc.subjectхарчоблокuk_UK
dc.subjectkitchenuk_UK
dc.subject-uk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.subjectHazard Analysis and Critical Control Pointuk_UK
dc.subject-uk_UK
dc.titleОрганізація здорового харчування та формування його культури в закладі освітиuk_UK
dc.title.alternativeEstablishment of a healthy nutrition and wellness culture within an educational institutionuk_UK
dc.typeSoftwareuk_UK
Розташовується у зібраннях:Кафедра теорії і методики змісту освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Програма Харчування.pdf698,79 kBAdobe PDFЗавантажити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.