Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.soippo.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/535
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | З. Парфенюк, Z. Parfenyuk | - |
dc.contributor.author | В. Успенська, V. Uspens’ka | - |
dc.contributor.author | І. Семенюк, I. Semenyuk | - |
dc.contributor.author | Т. Бережна, T. Berezhna | - |
dc.contributor.author | І. Скорбун, I. Skorbun | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-05T08:35:57Z | - |
dc.date.available | 2024-06-05T08:35:57Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Організація здорового харчування та формування його культури в закладі освіти: програма підвищення кваліфікації керівників (директорів) закладів загальної середньої освіти / З. Парфенюк, В. Успенська, І. Семенюк, Т. Бережна, І. Скорбун. Київ : МОН України, ДНУ «ІМЗО», 2023. 15 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://ir.soippo.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/535 | - |
dc.description.abstract | Програма підвищення кваліфікації керівників (директорів) закладів загальної середньої освіти зорієнтована на розвиток та удосконалення професійних компетентностей керівників закладів загальної середньої освіти. Спрямована на здійснення освітньої та управлінської діяльності з проблеми розбудови системи здорового харчування, формування культури харчування та правильних харчових звичок в учасників освітнього процесу. The training program for managers (directors) of public secondary education institutions is focused on developing and improving the professional competencies of managers of general secondary education institutions. It is aimed at carrying out educational and managerial activities on the problem of building a healthy food system, forming a culture of nutrition and correct eating habits in participants of the educational process. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Київ : МОН України, ДНУ «ІМЗО» | uk_UK |
dc.subject | заклади освіти | uk_UK |
dc.subject | educational institutions | uk_UK |
dc.subject | - | uk_UK |
dc.subject | харчування | uk_UK |
dc.subject | nutrition | uk_UK |
dc.subject | - | uk_UK |
dc.subject | харчоблок | uk_UK |
dc.subject | kitchen | uk_UK |
dc.subject | - | uk_UK |
dc.subject | НАССР | uk_UK |
dc.subject | Hazard Analysis and Critical Control Point | uk_UK |
dc.subject | - | uk_UK |
dc.title | Організація здорового харчування та формування його культури в закладі освіти | uk_UK |
dc.title.alternative | Establishment of a healthy nutrition and wellness culture within an educational institution | uk_UK |
dc.type | Software | uk_UK |
Appears in Collections: | Кафедра теорії і методики змісту освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Програма Харчування.pdf | 698.79 kB | Adobe PDF | Download |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.