Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.soippo.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/535
Title: Організація здорового харчування та формування його культури в закладі освіти
Other Titles: Establishment of a healthy nutrition and wellness culture within an educational institution
Authors: З. Парфенюк, Z. Parfenyuk
В. Успенська, V. Uspens’ka
І. Семенюк, I. Semenyuk
Т. Бережна, T. Berezhna
І. Скорбун, I. Skorbun
Keywords: заклади освіти
educational institutions
-
харчування
nutrition
-
харчоблок
kitchen
-
НАССР
Hazard Analysis and Critical Control Point
-
Issue Year: 2023
Publisher: Київ : МОН України, ДНУ «ІМЗО»
Citation: Організація здорового харчування та формування його культури в закладі освіти: програма підвищення кваліфікації керівників (директорів) закладів загальної середньої освіти / З. Парфенюк, В. Успенська, І. Семенюк, Т. Бережна, І. Скорбун. Київ : МОН України, ДНУ «ІМЗО», 2023. 15 с.
Abstract: Програма підвищення кваліфікації керівників (директорів) закладів загальної середньої освіти зорієнтована на розвиток та удосконалення професійних компетентностей керівників закладів загальної середньої освіти. Спрямована на здійснення освітньої та управлінської діяльності з проблеми розбудови системи здорового харчування, формування культури харчування та правильних харчових звичок в учасників освітнього процесу. The training program for managers (directors) of public secondary education institutions is focused on developing and improving the professional competencies of managers of general secondary education institutions. It is aimed at carrying out educational and managerial activities on the problem of building a healthy food system, forming a culture of nutrition and correct eating habits in participants of the educational process.
URI: http://ir.soippo.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/535
Appears in Collections:Кафедра теорії і методики змісту освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Програма Харчування.pdf698.79 kBAdobe PDFDownload


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.